Gasperini Hoca Büyülemeye Devam Ediyor

BOL GOLLÜ MÜKEMMEL BİR İLK YARI

İlk hafta bizlere çok güzel bir oyun izleten ama bir türlü aradığı golü bulamayarak Fiorentina'ya 1-0 mağlup olan Torino geçen senenin flash takımı Atalanta karşısında sahne aldı. Maça hızlı başlayan Torino üst üste atakların sonucunda 11. dakikada Rincon'un mükemmel pasında Belotti ile hanesine 1 yazdırdı. Ama çok geçmeden oyuna ortak olan Atalanta Belotti'nin golünden sadece 2 dakika sonra Papu Gomez'in ceza sahası dışından attığı mükemmel şutla eşitliği sağladı. Bu golden sonra oyunun üstünlüğünü tamamen eline geçiren Atalanta ilk yarıda harikulade 2 takım golü daha buldu ve skoru 3-1'e getirdi. İlk yarının sonlarına doğru Torino yine Belotti'nin çabalarıyla bir gol buldu ve ilk yarının sonucu 3-1 tayin edilmiş oldu. 

İkinci yarıdaki taktik savaşı 
İkinci yarıda özellikle Caldara'nın oyundan çıkmasından sonra defansta aksayan Atalanta buna rağmen Muriel'in sağ çaprazdan çıkardığı topa mükemmel bir vuruş yapan De Roon'la hanesine 1 gol daha yazdırdı ve maçın skoru tayin edilmiş oldu.
YENİ TABİRİMLE GASPERİNİ BÜYÜSÜ

En büyük şampiyonluk adaylarından biri olan Atalanta iyi bir oyunla mükemmel bir galibiyet aldı ve lige iyi başladı. Kısaca özellikle İlicic'in olmadığı bir maçta bu denli rahat oynayan Atalanta'nın üzerindeki "Gasperini" büyüsünün hala devam ettiğini söyleyebilirim.

                                              Uğurcan Kanca 

Yorum Gönder

0 Yorumlar